7 thoughts on “Kontakt

 1. jeg har hatt 2 hunder tidligere en var boardercollie og den siste var en gordonsetter, jeg har også lest det dere skriver til valpekjøpere og dette var mye nyttig informasjon. vi har diskutert det sise året om hviken hund som kan passe til oss og hvit gjeterhund ser ut til å passe oss veldig bra. vi er en aktiv familie på 4 som ofter går turer i fjellet og om vinteren går masse på ski, vi bor ca 100 meter ifra skog og mark, her er det mye turområde.

 2. Valpene selges som “familiehunder”, men det er selvsagt en stor fordel at hundene brukes til noe. Både fysisk og mental stimuli gjør at de blir mere tilfredse. Det er ikke krav om konkurranser eller utstilling. Opdretter blir selvsagt glad for alt eierne gjør av positive ting, også utstilling og andre hundeidretter :

 3. Hei

  Vi ønsker å skaffe oss en hvit gjeter i 2018 eller 2019. Har dere planlagte kull neste år/året etter? Leser over her at dere selger til privatpersoner og som familiehund så da lurer jeg også på hvordan man går frem for å kjøpe valp når den tid kommer?
  Hører fra dere 🙂

  Mvh Carina

  1. Hei.
   Beklager seint svar 🙂
   Jeg planlegger nytt kull, men er ikke sikker på når det kommer.
   Måten å gå frem på er ganske enkel. Det er bare å ringe meg så skal vi snakke om hund og rasen.

   Mvh
   Knut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s