Velkommen til verden | E-kullet ♥

Hei!

Da var E-kullet kommet til verden. Første valp hadde det travelt med å komme ut, og ble født før vi rakk oss hjem til Izel. Knut var på møte og jeg var akkurat kommet inn døren på hundeklubben etter jobb før han sjekket kameraet hjemme. Vi syns Izel slikket noe voldsomt så vi ringte Stian som var hjemme for å be han om å sjekke. “Æ høre valpa” kom det fra han, og da var det bare å hive seg i bilen i ei voldsom fart og skynde seg hjem. Og der lå hun, første lille tispa 🙂 Hun kom nok til verden ca 20.30. Siste valp kom 11.22 neste dag. Det ble til slutt 8 valper, 4+4.

Info på far Kilat & mor Izel

Flere bilder HER

-Trine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s